Sukukokous 2017

Sukukokous 2017

Sukukokous pidettiin hotelli Kimmelissä Joensuussa 14.10.2017. Kokoukseen saapui 12 seuran tooiminnasta kiinnostunutta osallistujaa. Kokouksen päätavoitteena oli sukututkimusten tuloksien käsittely ja päätös tutkimusten jatkamisesta. Jäsensivuilla on tarkempa tietoa kokouksen kulusta.

 

Seuraava sukukokous maaliskuussa 2019.

 

Muistutus 14.10.2017 sukukokoukseen ilmoittautumisesta.

Sukukokoukseen on ilmoittautunut vasta muutamia suvun vaiheista kiinnostuneita henkilöitä. Sukukokous pidetään joka tapauksessa, mutta ilmoittautua voi vielä muutaman päivän ajan. Ilmoittautuminen tarvitaan kokouspaikan palveluja varten. Jos paikalle tulee vähintään 25 henkilöä, niin ruokailu toteutetaan noutopöydästä. Tällöin se on edullisempi ja nopeampi kuin listalta tilatut ruoat. Ilmoitan tulijoiden määrän 1.10.2017 tilanteen mukaan.

Ilmoittautuminen mieluimmin Jäsensivujen ilmoittautumislomakkeella, mutta myös suoraan minulle 040 5251582 tai mjreijonen@gmail.com 

 

Reijosen Sukuseura ry                 31.8.2017

Yritetään uudestaan sukuseuran sääntömääräistä vuosikokousta 14.10.2017 Joensuussa hotelli Kimmelissä. Tilaisuus alkaa omakustanteisella lounaalla klo 12.00 ja kokous klo 13.00 päättyen klo 17.00. Tilaisuuteen toivotaan runsasta osanottoa, jossa käsitellään mm. sukututkimuksen nykytilannetta sekä seuran toiminnan jatkamista.

Kutsu on lähetetty seuran jäsenrekisterissä oleville henkilöille sähköpostilla ja postilla niille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta. Kutsu on luettavissa myös jäsensivuilla tunnuksilla oma sähköpostiosoite ja salasana. Jos salasana on unohtunut, uuden voi pyytää kirjautumistietojen alta.

 

 

Reijosen Sukuseura ry                 7.7.2017

Sääntömääräinen sukukokous 29.7.2017 Joensuussa on peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Yritämme syksymmällä uudestaan. Peruutukseen vaikutti moni seikka mm. sihteerin eroaminen henkilökohtaisista syistä.

Avoimia tehtäviä:

1. Sukuseuran sihteeri

Sihteerin tehtävänä on avustaa tästä päivämäärästä eteenpäin tulevan vuosikokouksen valmisteluissa ja kokouksen sihteerinä toimimisessa. 

2. Sukuseuran rahastonhoitaja

Rahastonhoitajan tehtävänä on hallita sukuseuran maksuliikennettä, joka on tähän päivämäärään asti hoidettu sekä viime vuoden tilinpäätökset tehty ja hyväksytty. Tili on OP:ssa.

 

Lähettäkää halukkuutenne pikaisesti edellä oleviin tehtäviin sähköpostiini. Hallitus hyväksyy henkilöt tehtäviin seuraavaan vuosikokoukseen asti. Vuosikokouksessa on kaikkien seuran tehtävien haltijoiden ja hallituksen jäsenten tehtävät valittavissa uudelleen.

 

Terveisin

Matti Reijonen
040 5251582
mjreijonen@gmail.com