Tietoa kotisivuista ja niiden käytöstä

Kotisivuilta löydät tiedot helposti ja kaikki sivut on muodoltaan ja väriltään yhdenmukaisia. Jäsenrekisteri on salattu ja sinne on pääsy vain sivuston pääkäyttäjällä. Jäsenrekisterin pääkäyttäjinä toimivat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja jäsenasioista vastaavaksi valittu hallituksen jäsen.
Sivuilla on myös lomakkeita, joiden täyttäminen on helppoa. Lomakkeiden lopussa on painike, jota painamalla lomakkeen tiedot lähtevät määriteltyyn vastaussähköpostiin. Kaikki sivustolla olevat pdf ja Word tiedostot voi avata ja tallentaa omalle koneelle.

Sivut jakautuvat kahteen eri ryhmään:

1.      Julkiset sivut, näkyvät kaikille selaajille.
Etusivulla on sukuseuran toimintamuodot ja tarkoitus. Yhdistyksen säännöt ja henkilörekisterilain mukaiset rekisteriselosteet on pdf- muodossa. Ne voit ladata omalle koneellesi.  ks. tietosuoja seloste
Jäsenhakemussivulla voi täyttää jäsenhakemuksen. Täyttämällä hakemuksen, antaa samalla suostumuksen jäsentietojen tallentamiseen suku- ja jäsenrekisteriin. Jäsenen erottua seurasta rekisteristä poistetaan jäsenen tiedot. Jäsen saa halutessaan tiedon mitä tietoja seura on hänestä tallentanut.

Ota yhteyttä linkistä pääset lomakkeelle, rekisterissä olevien tietojesi pyytämistä varten

2.      Jäsensivut on tarkoitettu ainoastaan jäsenten luettavaksi. Jäsensivuille päästääkseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunksena toimii sähköpostiosoitteesi. Salasanan saat, kun sinut on hyväksytty jäseneksi, tallennettu jäsenrekisteriin ja olet maksanut määrätyn vuosijäsenmaksun.
-Jäsensivulla näet hallituksen jäsenet ja hallituksen esittelyn. Sivulle tulee myös hallituksen pöytäkirjat.
-Reijosten historiaa sivulla on tietoja Reijosen suvun historiasta.
-Toimintasuunnitelmat sivulta löydät kunkin toimintakauden sukukokouspöytäkirjat ja toimintasuunnitelmat.
-Jäsenkyselyillä voi hallitus toteuttaa erilaisia jäseniä mahdollisesti kiinnostavia asioita.