Tietoja kotisivuista

KOTISIVUT

Kotisivuilta löydät tiedot helposti ja kaikki sivut on muodoltaan ja väriltään yhdenmukaisia. Sivut on toteutettu Yhdistysavaimella. Yhdistysavain mahdollistaa myös jäsenrekisterin ylläpitämisen, jonka kautta jäsenkirjeiden ja tiedotteiden lähettäminen on helppoa. Jäsenrekisteri on salattu ja sinne on pääsy vain sivuston pääkäyttäjällä. Jäsenrekisterin pääkäyttäjinä toimivat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja jäsenasioista vastaavaksi valittu hallituksen jäsen.


Sivuilla on myös lomakkeita, joiden täyttäminen on helppoa. Lomakkeiden lopussa on painike, jota painamalla lomakkeen tiedot lähtevät määriteltyyn vastaussähköpostiin.
Kaikki sivustolla olevat tiedostot voi avata ja tallentaa omalle koneelle, joko pdf, tai doc muodossa. Sivuilla on myös ohjelma pdf- tiedostojen avaamiseksi. Toinen ohjelma on doc- tiedostojen muuntamiseksi pdf- muotoon.

Sivut jakautuvat kolmeen eri ryhmään.

1.       Julkiset sivut, näkyvät kaikille selaajille.

Etusivulla on sukuseuran toimintamuodot ja tarkoitus. Yhdistyksen säännöt pdf-               muodossa. Henkilörekisterilain mukaiset rekisteriselosteet. Uutisosio, johon kerätään kaikille avoimia ja kiinnostavia tietoja sukuseuran toiminnasta

Jäsenhakemussivulla voi täyttää jäsenhakemuksen. Täyttämällä hakemuksen antaa myös suostumuksen jäsentietojen tallentamiseen jäsenrekisteriin. Sukutietolomakkeella voi antaa lisätietoja omista perheenjäsenistä. Sivulta löytyy myös suostumuslomake omien tietojen rekisteröimisestä sukurekisteriin.

Tapahtumat- sivulla on tietoja tapahtumista ja lomake niihin ilmoittautumista varten.

Ota yhteyttä -sivulla on lomake lisätietojen pyytämistä varten.

 

2.       Jäsensivut on tarkoitettu ainoastaan jäsenten luettavaksi.

Jäsensivuille päästääkseen tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat, kun olet täyttänyt jäsenhakemuksen ja sinut on tallennettu jäsenrekisteriin.

·         Jäsensivulla näet hallituksen jäsenet ja hallituksen esittelyn.

·         Ajankohtaista- sivulla on tietoja ajankohtaisista tapahtumista. Sivulle tulee myös hallituksen pöytäkirjat.

·         Reijosten historiaa -sivulla on tietoja Reijosen suvun historiasta.

·         Toimintasuunnitelmat sivulta löydät kunkin toimintakauden sukukokouspöytäkirjat ja toimintasuunnitelmat.

·         Jäsenkyselysivulla voi hallitus toteuttaa erilaisia jäseniä mahdollisesti kiinnostavia ja hallituksen toimintaan liittyviä kyselyitä.

·         Arkisto- sivulle siirretään kaikki edellisen toimintakauden tiedostot.

·         Jäsenet keskustelevat – sivulla jäsenet voivat keskustella seuraan ja sukuun liittyvistä aiheista.

 

3.       Hallituksen sivut on tarkoitettu hallituksen jäsenten käyttöön keskeneräisten asioiden valmistelua varten. Sivulle on pääsy ainoastaan hallituksen jäsenillä.